pentruanimale.ro

Au fost gasite 5 rezultate

Primele saptamani ale puiului de pisica Reproducerea pisicilor

Primele saptamani ale puiului de pisica

Primele săptămâni (6-7) sunt foarte importante pentru pisica ta deoarece în acesastă perioadă se dezvoltă personalitatea și caracterul ei. Această perioadă mai este foate importantă pentru puii de pisică deoarece aceștia sunt foarte vulnerabili atât pentru paraziți cât și pentru alte boli transmisibile. În primele șase săptămâni puii de pisică cresc în cel mai alert ritm din toată viața lor, de aceea pot fi observate diferențe în fizionomia lor de la o săptămână la alta. În acest articol vom vorbi despre ce se întâmplă cu un pui de pisică în primele lui săptămâni de viața

Citeste mai mult
Fatarea si ingrijirea puilor de pisica Reproducerea pisicilor

Fatarea si ingrijirea puilor de pisica

Ca si puii de caine, puii de pisica se nasc imaturi, astfel ca au nevoie de multa ingrijire.

Citeste mai mult
Pisica in calduri. Ce trebuie sa stim Reproducerea pisicilor

Pisica in calduri. Ce trebuie sa stim

Este de retinut un lucru foarte important: cuplurile de pisici NU se "formeaza" dupa cum vor stapanii, ci dupa compatibilitatile dintre ele, lucru pe care noi nu avem cum sa-l percepem. Un cuplu in calduri, creat "fortat" nu conduce neaparat la realizarea montei, oricat stau impreuna motanul si pisica.

Citeste mai mult
Ingrijirea pisicilor gestante Reproducerea pisicilor

Ingrijirea pisicilor gestante

Indiferent dacă ai adoptat o pisică însărcinată sau pisica pe care o ai a rămas însărcinată va trebui să îi pui la dispoziție toate lucrurile de care va avea nevoie atât pentru sănătatea ei cât și pentru sănătatea pisoilor nou născuți.

Citeste mai mult
Cum iți dai seama că pisica ta e în călduri Reproducerea pisicilor

Cum iți dai seama că pisica ta e în călduri

O pisica in calduri se rostogoleste pe spate scotand mici tipete tandre, sau se taraste pe burta torcand. Altele, dezlantuite si stangace, rastoarna totul, urla si “inunda” (urineaza) un intreg colt al apartamentului, ori “stropesc”, delimitand parca un anumit teritoriu.

Citeste mai mult